Planeet Asperger

Planeet Asperger is het meest recente stripboek over Marc, dat verscheen in april 2013. Want zijn Asperger zorgt niet alleen op school voor gekke situaties, ook thuis gebeurt er het één en ander… In deze nieuwe verhalen maak je kennis met zijn vader en moeder en broertje Rob.

 

Dit vervolg heeft dezelfde optimistische insteek als het vorige stripboek en brengt op dezelfde humoristische wijze het reilen en zeilen binnen het gezin in beeld.

Zo lees je wat er bijvoorbeeld allemaal moet gebeuren om de valkuilen van een excursie te dichten en dat loslaten van een kind met Asperger op een heel andere manier gaat dan het loslaten van een kind zónder Asperger! Maar er wordt ook duidelijk dat als je de waarheid boven tafel wilt, je de juiste vragen moet stellen. Bovendien legt Marc hier zelf uit hoe het is om Asperger te hebben. En dat doet hij natuurlijk weer op zijn eigen bijzondere manier..!

 

Kortom, ‘Planeet Asperger’ zit vol verhalen over situaties waar iedere ouder van een kind/jongere met Asperger zichzelf direct in zal kunnen herkennen!

‘Planeet Asperger’ is bij vrijwel elke boekhandel, èn on line verkrijgbaar, maar kan natuurlijk ook worden besteld bij uitgeverij Pica! Voor meer informatie klik hier. Wil je alvast een kijkje nemen in het stripboek? Dat kan hier.

 

 

 

 

 

Share Button